Miért érdemes jönni?

Miért érdemes jönni?

Mi is ez a TermészetGyógyász GT?

TermészetGyógyász GT az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar és a Természettudományi Kar fizika, kémia, matematika szakterületének közös gólyatábora, melyet a két kar Hallgatói Önkormányzata szervez Bükkszéken.

 

Miért kihagyhatatlan a TermészetGyógyász GT?

A gólyatábor az első fontos mérföldkő az egyetemi életben. Nagyszerű alkalom számodra, frissen felvételt nyert hallgató számára, hogy már nyáron bekapcsolódj az ELTE vérkeringésébe.

A táborban lehetőséged nyílik megismerkedni leendő szaktársaiddal és más szakterületek hallgatóival, szervezőkkel, csapatvezetőkkel, mentorokkal és a seniorokkal is. Ők segítenek majd a beilleszkedésben, továbbá bizalommal fordulhatsz hozzájuk tanulmányi, szociális ügyekkel és minden más ügyes-bajos dologgal kapcsolatban.

 

Miben más a TermészetGyógyász GT, mint a többi, átlagos gólyatábor? Olyan sok rosszat hallottam már…

TermészetGyógyász GT azért különleges, mert legfontosabb célja a közösségépítés és a szórakoztatás. Mi, a Szervező Gárda tagjai és a Meniorok is valljuk, hogy a gólyatábor a gólyáké, azaz a tiéd is. Ennek szellemében itt mindig, minden feltétel adott a féktelen bulizáshoz, de semmi sem kötelező. Nálunk senkinek sem célja, hogy a gólyákat kellemetlen helyzetbe hozza. A programokban mindenki annyira vehet részt, amennyire szeretne, az is jól érzi magát, akinek a szórakozást nem az alkohol és a hosszúra nyúló éjszakák jelentik!  Az ötnapos fergeteges rendezvény keretein belül színes programok várnak rád reggeltől egészen hajnalig. Itt soha senki nem unatkozik!

 

Mikor is lesz ez a TermészetGyógyász GT pontosan?

A TermészetGyógyász GT 2017 idén augusztus 16. és augusztus 20. között lesz Bükkszéken.

 

Mit kell tennem, ha részese akarok lenni a TermészetGyógyász élménynek?

Követed az itt leírtakat. Le ne maradj!

 

További információkért és exkluzív tartalmakért böngészd a honlapunkat és a facebook oldalunkat!