Szervezők

Szervezők

Abonyi Anna

Sziasztok!
Abonyi Anna vagyok, ősztől másodéves kémia szakos hallgató. Könnyen le lehet kenyerezni gyakorlatilag bármilyen édességgel vagy aranyos hüllős képekkel (utóbbit jó eséllyel egy CUKIPICIÁLLAT felkiáltással fogom díjazni, ne lepődjetek meg). ELTÉ-sként most fogom a 4. évemet kezdeni, szóval forduljatok hozzám bizalommal akármilyen kérdésetek is lenne 🙂

Barcza Bónis

Sziasztok!
Barcza Bónis vagyok, másodéves kémia szakos hallgató. Sopronban születtem, jelenleg pedig az egyetem Hotel Griff Junior nevű kollégiumában lakom, főbb tartózkodási helyem azonban az egyetemi északi tömbje. Szabadidőmben (igen az egyetemen tényleg van ilyen) egyébként sziklát mászok, vagy másik kedvenc sportomat, a sörivást gyakorlom, mindkettőt persze a megfelelő környezetben. 😀

Battai Kristóf

Sziasztok!
Battai Kristóf vagyok, negyedik évemet kezdem kémia szakon. Idén állomásvezetőként veszek részt a gólyatáborban. Ez már a harmadik gólyatáborom, úgyhogy olyan feladatokat válogattam, amiket tapasztalatom szerint élvezni fogtok. Ha nincs épp program, akkor megtaláltok ott, ahol épp party van. Remélem minél többetekkel találkozom gólyatáborban.

Borbély Eliza

Hahó!

Lizi vagyok, harmadéves kémiás, ez már a 4. gólyatáborom lesz, kétszer voltam mentor, most pedig állomásvezetőként leszek lent Bükkszéken. Kurva sokan lesztek, úgyhogy biztos semmi ha hangunk nem lesz, és ez szörnyen fáj, mert imádok ordibálni.
Ja meg szeretek tejfölt enni és a fejemre dolgokat tenni, együtt a kettő pedig fenomenális lehet!

Csík Dóra

Sziasztok!
Dóri vagyok, másodéves hallgatója a kémia mélységeinek, de van egy viszonylag erős humán érdeklődésem is: szeretem az irodalmat és a történelmet. Hobbi szinten futok néha a Városligetben, de nem vetek meg más egyéb sportokat sem. Amúgy szeretem a filmeket, a zenét, a pörgést, a kolis szomszédolásokat és a közös kiülős beszélgetéseket. A kedvenc színem a kék, a kedvenc főzelékem a sárgaborsó és élek-halok az édességért. ^_^ :3″

Csikós Dániel

Kedves Gólyák!

Engem Csikós Dánielnek hívnak, és a csoportvezetők egyike leszek a közelgő gólyatáborban. Negyedéves matematika-informatika tanárszakos hallgató vagyok, hobbijaim a sportolás, a zenélés, valamint a bulisabb latin táncok. A táborról egyet ígérhetek: remekül fogjuk érezni magunkat!! Utána pedig továbbra is nagyon szívesen segítek az egyetemi (főként tanáris :)) tantárgyakban és sulis dolgokban, úgyhogy a tábort követően is fordulhattok hozzám bizalommal. De egyelőre ne is beszéljünk a suliról, koncentráljuk a közelgő gólyatáborra, ami még egyszer mondom: szuper lesz! 😉

Dani

Deák Attila

“Csáó! Deák Attila vagyok, 22 éves a ttk kémiáról, harmadéves. Elsőree a kémia-matek tanárira vettek fel, de egy évvel később újra felvételiztem a vegyészre és most itt vagyok. Én sajnos nem tudtam ott lenni a saját gólyatáboromon, de remélem a tieteket felejthetetlenné tudjuk majd tenni. 😉 A jó hangulat biztosítva lesz, arról gondoskodunk! Élvezzétek ki minden percét! 😉 Jó szórakozást, a helyszínen találkozunk! ;)”

Enesei Dániel

Sziasztok!

Enesei Dániel vagyok, 21 éves, végzett Kémia BSc hallgató. Tavaly egyéb okok miatt nem tudtam ott lenni a gólyatáborban, így idén részt szeretnék venni. Ami engem illet, társaságban kiválóan tudok együttműködni, könnyen alkalmazkodom bármihez és bárkihez. Nem okoz gondot a kevés alvás, vagy akár az sem ha nem alszom. Másnapos nem vagyok soha, így ez sem okozhat problémát. Fontosnak tartom, hogy a gólyák az első félév előtt megismerjék egymást, és véleményem szerint ez a tábor remek lehetőséget kínál erre. Kedvenc rövidem a citromos vodka, de nem mondok nemet egyéb alkoholos italokra sem.

Augusztusban találkozunk!

Enesei Márton

Sziasztok!

Enesei Márton vagyok, 21 éves, harmadéves Kémia BSc hallgató. Tavaly is nagyon szerettem volna jönni, de egyéb teendőim miatt, és mint később kiderült, a Szerves haladó labor miatt sem tudtam részt venni. Eddig egy ilyen táborban vettem részt, akkor gólyaként és nagyon tetszett. Úgy gondoltam, idén kipróbálnám magam szervezőként is. Segítőkész és szorgalmas vagyok, nem bújok ki a felelősség alól, illetve a feladataimat becsülettel elvégzem. Nem okoz gondot a fáradtság, fesztiválok során megtanultam alkalmazkodni hozzá (egy energiaital az én esetemben csodákra képes). Fontosnak tartom, hogy a leendő hallgatók már nyáron megismerjék egymást, és ebben szeretnék a segítségükre lenni. Italok terén szerencsére nem vagyok válogatós,bármit megiszok amit elém raknak (kultúrált határokon belül).

Augusztusban találkozunk!

Gáll Levente

Tisztelt hölgyeim és uraim, mint Gáll Levente (élet értelme kutató, dnb fanatikus, 3. éves fizikus/csillagász hallgató) ezennel megnyitom az XY. gólyatábort!

Sok álmatlan éjszakát okoz nekem\nekünk, hogy elkezdjük az idei gólyatábort, de a lényeg, hogy ott lehetünk. Bízunk benne, hogy közös együttlétünk mindenki számára felejthetetlen élmény lesz, és új ismertségekre tehetünk szert ez idő alatt. Nehéz hónapok elé fogunk még nézni ezután szó mi szó, ezért igyekszünk majd összehangolni titeket. Örülök, hogy ismét részt vehetek a szervező csapatban,

Isten Áldja Amerikát!

What does two black holes talk to each other?

Dark matters.

Göde Ábel

Sziasztok! Göde Ábel vagyok, de a Vadőr megnevezésre is hallgatok. Idén kezdem a harmadik évemet alkalmazott matematikus szakirányon. 20 éves vagyok, telki lakos. Vettem már részt gólyatáborban gólyaként és mentorként is, idén pedig úgy döntöttem, hogy kipróbálom a szervezői szerepet. Szeretem a régi filmeket, a rockzenét, a pálinkát és a kommutatív csoportokat.

Keszthelyi Szilvia

Szilvi vagyok, szeptemberben második évemet fogom kezdeni matek szakon, alkalmazott matematikus szakirányon. A következő félévben a legtöbb programon is találkozhattok majd velem, mert szeretek mindenhol ott lenni, nagyon szeretem az itt kialakult közösséget és a matekos vicceket minden mennyiségben (úgyis elkerülhetetlenek matekosok között). Ezen kívül szeretem a kreatív feladatokat, barátaimmal lenni, új embereket megismerni, pingpongozni.

Kiss Tibor

Kiss Tibor vagyok, negyedéves alkalmazott matematikus. Általában Tibinek szólítanak, de hallgatok a Tibó, Tibiatya, Atyám, Padre, Keverttündér megszólításokra is. Szeretem a dank meme-eket, az indokolatlanságot, és igyekszek minden lehetőséget megragadva, minél jobban élvezni a diáklétet. Nem szeretem a zöldséget, az alkoholmentes sört és az opkutot. Amúgy meg lazaság van.

Komáromi István

Sziasztok!

Komáromi István vagyok, aka Pisti, ősztől harmadéves matek-fizika tanárszakos hallgató. Tavaly mentorként segítettem 3 szakterület munkáját is, idén pedig fizika szakos mentorfelelősként és szervezőként igyekszem elősegíteni a felhőtlen szórakozásotokat a gólyatáborban. Sajnos a táborban kevesebbet fogok bulizni veletek, mint szeretnék, de ezt az ősz folyamán biztosan be fogjuk pótolni, arra mérget vehettek. Remélem minél többen eljöttök, mert ezt kár lenne kihagyni! Ott találkozunk!

Pisti

Maric Ivana

Sziasztok Gólyák!

Maric Ivana vagyok, másodéves hallgató az ELTE BGGYK-n, autizmus spektrum pedagógiája és értelmileg akadályozott pedagógiája szakirányokon.

Szabadidőmben szívesen hallgatok zenét, találkozgatok a barátaimmal, bulizok és sportolok.

Nyitott embernek tartom magam, és hangos vagyok mint állat, mindig tudok hangulatot teremteni és könnyen ismerkedek.

Monory Anna

Kedves Gólya!
Először is gratulálok a sikeres felvételidhez. Talán még nem is tudod de ezzel egy nagy család része lettél. Én Monory Anna vagyok, másodéves kémia szakos hallgató. Nagyatádon születtem (mint Kajtár Márton). Szabadidőmben ha tehetem táncolok, imádok emberek között lenni, csakúgy mint a pörgős mozgalmas programokat de ha úgy adódik, egy laza beszélgetős délutánra is kapható vagyok. Nagyon érdekel az Elmkém, kedvenc tárgyam a Szerves3 után. 😀 Na de ennyit rólam! Most pedig térjünk át egy fontosabb témára, mégpedig arra, hogy GYERE LE A GÓLYATÁBORBA!!! Mivel: Rengeteg új embert fogsz megismerni, és tapasztalatból tudom, hogy sokkal jobb úgy kezdeni el az egyetemet, hogy találsz néhány ismerős arcot az előadókban. Ezen kívül részese lehetsz sok-sok érdekes programnak és minden hasznos információt megkaphatsz az egyetem működéséről. Szerintem megéri! 😉
Várunk sok szeretettel!
Anna

Nagy Félix

Nagy Félix vagyok, Vegyészhallgató. Szeretek ismerkedni és jó társaság részévé válni, aktív közösségi életet élni. Kedvelem a sportokat és a közösségépítést. Mindig jól érzem magam az egyetemen, persze ehhez rengeteg koffeinre van szükségem, de hétvégén jöhet a Magyaroknak általam legjobbnak tartott találmánya: a pálinka. Ha az nincs, szívesen keverek valami jót még szar alapanyagokból is. 🙂 Szeretem a kihívásokat, és kitartónak gondolom magam

Nagy Kinga

Sziasztok! Nagy Kinga vagyok, másodéves Kémia BSc-s hallgató. Tavaly mint gólya vettem részt a gólyatáborban, de mostmár a szervezők csapatát erősítem. Nagyon vidám és mosolygós lány vagyok, szeretem jókedvűvé varázsolni a körülöttem lévőket. Imádok fárasztó viccesek is mesélni, és minden baromságban benne vagyok. Ne hezitáljatok, gyertek minél többen a GT-be, felejthetetlen élmény lesz!

Péter Julianna

Sziasztok, Juli vagyok. Első évemet végeztem el a Bárczin, és szeptembertől szomato-látás szakirányos leszek. Tíz éve lovagolok, lovasterapeutának készülök. Imádok sportolni, bulizni, filmezni, lelkizni – mindenféle hasonlóban szívesen benne vagyok. A gólyatáborban csapatvezetőként találkozhattok majd velem, hogy együtt hódítsuk meg Bükkszéket, és felejthetetlen élményeket szerezzünk. Én már nagyon várom, remélem ti is!

Porkoláb Eszter

Sziasztok
Porkoláb Eszter vagyok, 20 éves. Szeptemberben kezdem a harmadik évemet a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karon. Tavaly seniorként vettem részt a gólyatáborban és az egyetem életében, februártól pedig én töltöm be a BGGYK Hallgatói Önkormányzatának senior koordinátori tisztségét. Feladatom a seniorok kiválasztása és felkészítése, hogy segítségükkel a GT és az utána következő időszak a lehető legjobb élmény legyen Nektek. Emellett idén szervezőként is lent leszek a GT-ben, remélem ott találkozunk!

Schőn Tímea

Sziasztok!
Timi vagyok, másodéves matematika-fizika tanári mesterszakos hallgató. Idén mentorfelelősként segítettem a matekos mentorok képzését, most pedig azért felelek, hogy igazán felejthetetlenné tegyük nektek a gólyatábort. Remélem sokatokkal találkozunk, hogy a szervezőkkel és meniorokkal megmutathassuk, mennyire várunk már titeket 🙂

Simon Kristóf

Sziasztok!

Simon Kristóf vagyok, kémia szakos hallgató és alig várom, hogy augusztusban találkozhassunk a TermészetGyógyász GT-ben. Az idei már a harmadik gólyatáborom lesz, de biztos vagyok benne, hogy idén is sok újat fognak nekünk mutatni a gólyák. Állomásvezetőként fogtok találkozni velem és bízom benne, hogy utána jobban is meg tudlak majd benneteket ismerni. Remélem velem együtt ti sem terveztetek túl sok időt alvással tölteni a gólyatáborban és napkeltéig tudunk együtt bulizni ebben a pár napban. Tudni kell rólam, hogy imádom a rosé fröccsöt és a dr. House idézeteket, úgyhogy ha ezekkel érkeztek az állomásunkhoz akkor az én szívemet már félig meg is nyertétek.

Gyertek minél többen, mert ez a tábor lesz egyetemi éveitek egyik legjobb emléke!
Találkozunk augusztus 16-án.

Sóvári Bence

Sziasztok!
A nevem Sóvári Bence, harmad éves kémiaszakos hallgató vagyok. Az eddigi pályafutásom során, csak a saját gólyatáboromban vettem részt. Itt sok felejthetetlen élménnyel gazdagodtam. Az idei gólyatáborban én is szeretnék a szervezői gárda tagjaként hozzájárulni ahhoz, hogy ti is minél több felejthetetlen élménnyel gazdagodjatok. Magamról bemutatkozásként annyit írnék, hogy társasági ember vagyok, és szívesen ismerkedem új emberekkel.
Különleges képességemként a humorom, és a tánctudásom említeném meg.

Remélem találkozunk a gólyatáborban!

Üdv
Bence

Tenkely Tamás

Sziasztok!
Tenkely Tamás vagyok, elsőéves kémikus hallgató. Tavaly mint gólya nagyon jól érzetem magam a
táborban, számtalan meghatározó élménnyel gazdagított és sok új barátra tettem szert ezért is
jelentkezem idén szervezőnek. Gyertek bátran, én már nagyon várom, hogy megismerhesselek
titeket.

Terjék Viktor

Sziasztok! Terjék Viktor vagyok, harmadéves kémiaszakos hallgató. Eddig csak a saját gólyatáboromon vettem részt, ami számomra egy felejthetetlen élmény. Most azt a célom, hogy segítsek valami hasonlót összehozni nektek is. Biztosan nem bánjátok meg, ha eljöttök, mert sok új ismeretségre tehettek itt szert, már a tanulmányaitok megkezdése előtt és sokkal jobb lesz úgy bemenni az első előadásokra, hogy tudjátok ki mellé érdemes ülni (kitől tudtok majd tollat kunyerálni).

Tóth Marcell Dávid

Sziasztok!

Tóth Marcell Dávid vagyok, matematika szakos hallgató, idén a harmadik évemet kezdem, kérlek, szólítsatok Tatunak. Szeretem nyáron a pörgést-nyüzsgést magam körül, ezért is jelentkeztem a GT-be szervezőnek. Nagyon várom már, hogy mindannyian ott lehessünk, meg fogunk tenni mindent, hogy titeket egy felejthetetlen élménnyel ajándékozzunk meg.

Török Bálint

Sziasztok! Török Bálint vagyok, elsőéves matematikus hallgató elemző szakirányon. Győr mellet Dunaszegen lakom. Nagyon szeretek sportolni, leginkább a fociban vagyok otthon, valamint a kocsmasportokat is örömmel őzöm. Ha buliról, vagy bármi hülyeségről van szó benne vagyok. Remélem, hogy majd Bükkszéken találkozunk, legyél te is tagja egy csodálatos csapatnak!

Vajda Levente

Sziasztok!

Vajda Levente vagyok elsőéves vegyész MSc-s hallgató. Ez lesz idén 5. gólyatáborom és idén egy teljesen új szerepben leszek lent a GT-ben: állomásvezetőként. Állomásvezető társaimmal igyekeztünk egy szórakoztató feladatsort összerakni Nektek. Szerintem a gólyatábor lényege, hogy jól érezzétek magatokat és minél több emberrel ismerkedjetek meg, hogy aztán ősszel egy összeszokott társasággal induljon a félév. Jelenleg én vagyok a Kémia szakterületi koordinátor is, így ha szívesen részt vennél a szakos közösségi élet szervezésében, fordulj hozzám bizalommal!

Varga Eszter

Sziasztok! Varga Eszter vagyok. Hét éve költöztem fel Pestre családommal. Spanyol kéttannyelvű iskolában tanultam és most az ELTE matek szakon kezdem második évemet elemzői szakirányon. Nagyon szeretem a kreatív hobbikat és elég nagy origami fan vagyok. Imádom az állatokat, de a macskák mindenek felett. Nem vetem meg a jó bulikat és aktív tagja vagyok a pesti éjszakai életnek.

Viszmeg Krisztián

“Matek–Fizika tanár szakos hallgató vagyok, 19 éves (valójában 20, de már épp elég soknak érzem ahhoz, hogy elkezdjek belőle tagadni). Azért választottam ezt a szakot, mert ezek a tantárgyak nagyon közel állnak a szívemhez, és segíteni is mindig szerettem másoknak… szóval bármiben segítség kell, nyugodtan keressetek fel. 😀
Legnagyobb hobbijaim a zsonglőrködés, logikai játékok ( pl rubik kocka) , és irracionális számok számjegyeinek memorizálása (eddig legjobban memorizált számom a ? 200 számjegyig). Emellett sátánista, és flat earth theory hívő vagyok.
Ha bármikor keresnétek, rendezetlen középhosszú hajamról, és halálra karcolt/kopott szemüvegről ismerhettek fel.